torsdag den 21. juli 2011

Ambassaden

I dag fik jeg endelig overstået mit besøg på den amerikanske ambassade.
Det gik rigtig godt og folk derinde var egentlig flinke nok, der var bare slet ikke styr på hvem der havde tid hvornår, så der var en del ventetid.
Inden man kommer ind på ambassaden er der en vagt der lige kigger på ens pas, og tjekker ens tid. Når man så er inde og er kommet igennem alt security-halløjet, skal man vente til der er ledigt ved den første eller anden skranke så man kan 'tjekke ind' og få taget fingeraftryk. Det tog lidt tid for ingen af os vidste hvad det var vi skulle på det tidspunkt, men til sidst stillede vi os bare i kø, da vi så de andre bare gik op. Efter det satte man sig ned og ventede på ens navn blev råbt op. Der gik laaang tid, men heldigvis var der nogle andre søde udvekslingsstudenter at snakke med.<3 Da jeg blev kaldt op blev jeg bare spurgt om hvilken stat jeg skulle til og hvilken by jeg skulle bo i, og så var jeg sådan set færdig og kunne gå igen. Alt i alt tog det ca. 2 timer.


Skriver stadig med min familie og de er rigtig søde. Ellers er der ikke så meget nyt, kun at jeg glæder mig rigtig meget til jeg skal afsted! Nu mangler jeg jo kun lige at få mit visum og så er jeg ellers klar til at rejse d. 19. august! :D

1 kommentar: