onsdag den 12. oktober 2011

Chicago! an awesome trip!


I weekenden tog jeg til Chicago sammen med en masse andre udvekslingsstudenter, nogle med deres værtsfamilier. Jeg kendte allerede en del. Nikki, Lea og Katie fra Lancaster, og Christine fra Cassville.
Vores tur startede kl. 6.20, hvor vi mødte bussen inde i Lancaster. Vi var alle ret trætte, så vi sov meget af vejen. Efter et par timer stoppede vi ved et slags center, hvor vi spiste noget mad. Vi gik næsten allesammen på Subway, hvilket ikke rigtig kan kaldes morgenmad, men det var nu meget godt :D
Da vi endelig ankom til Chicago startede vi med en sejltur, hvor vi så det meste af byen. Det var rigtig godt.. i starten... det var en riiiiiiigtig lang tur, fordi vi alle var så trætte, og ingen af os kunne høre hvad guiden sagde! men vi fik taget en masse gode billeder af Chicago skyline osv.
Efter det tog vi til Navy Pier, hvor man kan shoppe og prøve forlystelser. Vi havde et par timer der, så vi startede med at spise lunch på McDonalds, da det var det første sted vi så, og vi var ved at dø af sult. Da vi havde spist færdig kiggede vi lidt på alle butikkerne der var derinde. Der var nogle ret sjove steder. Til sidst inden vi skulle mødes med bussen igen, prøvede Nikki, Katie, og mig det stoooooore pariserhjul! Det var vildt sjovt, for Katie og Nikki var ikke så glade for at være så højt oppe, men vi overlevede! :D
Kl. 16 mødtes vi igen med vores bus og kørte hen til vores hotel. Da vi ankom på hotellet havde vi ca. 45 minutter til vi skulle køre igen, for at komme ud at spise. Det var ikke ligefrem en almindelig middag.........
Vi ankom til et slot, eller nærmere en borg, kaldt "Medieval Times" (middelalderen) :D :D :D
Vi kom indenfor og fik straks kroner på allesammen. Gule kroner. For hvert sektion som man sal i inde i arenaen havde en farve. Vores var gul hvilket betød vi skulle heppe på den gule ridder under showet. Vi ventede lidt før vi kom ind i arenaen. Da vi blev kaldt ind så vi en stooooor slags arena hvor der i midten var et stort ovalt område med sand, og rundt om det, sad vi. Vi så på "bordet" foran os og så et krus, en tallerken og en skål. Vi fik afvide at mens vi spiste ville der foregå et show, et riddershow, fra middelalderen.
Kort efter vi kom derind startede showet, og vi fik vores første ret. Det var tomatsuppe som vi fik i vores skål, men intet bestik, så vi var nødt til at drikke det af skålen. Som i middelalderen. Der var en heeeel masse riddere på en hel masse heste, det var ret vildt! Lidt efter fik vi et brød til vores suppe. Da vi havde spist det, gik der lidt tid før vi fik mere mad, men showet var stadig igang. Det var virkelig sjovt, og folk gik viiildt meget op i det, så va sad alle sammen og skreg af vores ridder, og buede af de andres. Senere fik vi vores næste "ret", nærmest en halv kylling, som intet var gjort ved, det var giga, og vi havde stadig intet bestik, så vi prøvede at spise det med fingrene. Det gik ikke heeeelt så godt, så vi havde mad over det hele! Det var vildt sjovt, og vi følte os som nogle totalt vilde hulemennesker da vi sad der med vores kæmpekylling i hænderne og råbte af ridderne! :D hahaha!
Vi fik også spareribs, og til slut noget æblekage.. lad os bare sige at vi bestemt ikke var sultne da vi gik ud derfra. Det var et ret vildt show, og det var sindssygt sjovt at opleve, fordi alle bare gik så meget op i det! Desværre var vores ridder ret svag, så han var en af de første der blev dræbt. :(
Da vi kom hjem på hotellet, så jeg slutningen af Titanic med mine roomies Paulina, Mailn, og Katie. Efter det gik mig og Katie på jagt efter mad/slik på hotellet. WE SUCCEDED!
Næste morgen gik vi ned og fik noget morgenmad på hotellet, og efter det var vi ude af hotellet igen, og på vej ind til Chicago! Det var ret crazy inde i byen, da der var Chicago Marathon den dag, og da der var 45000 løbere, var der pretty much runners på hele ruten hele tiden. Vi havde lidt problemer med at komme ind til Sears tower hvor vi startede dagen. Men da vi så endelig kom frem var vi ret amazed! vi var helt oppe i toppen af den 2000 ft. høje bygning! Og på den ene side af bygningen havde de lavet 4 glas ting, som bare sad ude i luften, så når man gik derud, kunne  man bare se jorden under sine fødder! Det var vildt fedt! Det er seriøst noget af det fedeste jeg nogensinde har gjort! det var såååå sjovt, jeg var helt oppe at køre over det, mens de fleste af de andre var ved at dø bare ved tanken om at gå derud! :D :D :D
Efter det gik turen til Hard Rock Cafe, hvor vi skulle spise lunch! Men inden vi kom indenfor mødte jeg Mette!! :D Det var super dejligt! Vi gik ind og bestilte vores mad, og så gik jeg ned til Mette og hendes 2 veninder og snakkede lidt med dem, det var rigtig hyggeligt!
Efter det stod den på SHOPPING! Jeg gik sammen med Nikki, Lea, Katie, Mette, og hendes veninder. det var rigtig sjovt, men rigtig dyrt, så vi købte egentlig ikke rigtig noget specielt :( men det var en hyggelig tur!
Omkring kl 15.30 kørte vi tilbage mod Lancaster (og de andre byer folk kom fra). Vi var viiiildt trætte, da vi ikke sov særlig meget lørdag aften. Vi var hjemme omkring kl. 20.30, og det eneste jeg gjorde var at pakke mine ting ud og gå direkte i seng! jeg var såååå træt!

Noget helt andet....... Cross country season er snart slut! kun halvanden uge tilbage :( Jeg kommer til at savne det! eller.. ikke det... men menneskerne :D og vores sjove spaghetti suppers! og alle de andre skøre ting vi har lavet sammen!
Lige nu træner vi rigtig hårdt da vi har Conference på torsdag! Et rigtig vigtigt løb! Da mig og Shelly ikke har løbet siden tirsdag i sidste uge, pga skader, har vi det liiiiidt svært ved at følge med! Vi startede med at løbe igen igår, men vi skal begge to starte op langsomt, så vi har ikke lavet ligeså meget som de andre, så vi er lidt nervøse for på torsdag, for vi er nødt til at have et godt løb! Men det går nok, vi er altid nervøse før et løb! :D

Puha, havde ikke regnet med jeg ville skrive så meget! hahahahaha :D

Her er lidt billeder fra Chicago:
Nikki

Me and Christine


Chicago skyline

Mig som pingvin

Me and Nikki! got a new hairstyle!

Nikki in the Ferris Wheel

Me and my Princess Lea

Medieval Times

Medieval Times

Medieval Times

Halvdelen af vores lækre kylling!

Nikki trying to eat!

Medieval Times

Medieval Times

Me, Nikki, and Lea

Me and Nikki out in the sky!

craaaazy!

Marilyn Monroe

Me and Mette!!!! :DIngen kommentarer:

Send en kommentar