tirsdag den 8. november 2011

Mall of America!

Alle os udvekslingsstudenter havde fået fri fra skole torsdag, for at tage til Mall of America. Så tidligt fredag morgen tog blev vi hentet af en bus på Pamida inde i byen. Jeg sad sammen med Lea hele vejen, og fordi det var så tidligt havde vi alt for meget energi til at skulle sidde i en bus i 4-5 timer. Vi sad og sang og mange andre ting indtil vi kom til McDonalds hvor vi spiste morgenmad. Efter McDonalds faldt vi pretty much i søvn og sov resten af vejen. Vi ankom til vores hotel omkring kl. 12.30, hvor vi hurtigt fik sat vores tasker af på vores værelser så vi kunne komme ud og shoppe. Vi havde 8 timer!! fra klokken 1 til klokken 9 om aftenen! Først købte vi ikke rigtig noget fordi det var så stort at vi slet ikke kunne overskue det. Men det ændrede sig!!!!
Klokken 4 da der var shopping bag drop off ved bussen, havde vi stadig ikke købt så meget, så vi gad ikke til at finde derhen. Da klokken så var halv 5 havde vi hænderne fulde! og vi ønskede virkelig at vi havde kunnet sætte dem på bussen! hahahahaha :D
Så der er egentlig ikke så meget at skrive, da alt vi gjorde var at shoppe! Om lørdagen, tog vi først til Kohls i en times tid, for at shoppe der, men ingen gad det, vi ville hellere til centeret! :)
Det kom vi også, og også den dag købte vi en hel masse. Så nu har jeg en masse tøj og andre ting, men ingen penge ! :D
Men det var rigtig sjovt, og vi mødte to piger fra Potosi, som vi boede på værelse med, Kelly og Amy.. Vi havde alt for meget sjov på det værelse! hahahhahaha :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar