lørdag den 19. maj 2012

9 måneder!!

Woow, har idag været her i USA i præcis 9 måneder!! Og det betyder desværre at jeg kun har 18 dage tilbagee!!! En uge til i skolen og halvanden uges ferie, og så er det hjem til Danmark!! det er vildt mærkeligt at tænke på!

1 kommentar:

 1. Hej!! Fed blog først og fremmest ;)

  Så... jeg har et par spørgsmål og er nysgerrig, mht dit år i USA. Så håber du bære over med mig og kunne tænke dig at fortælle mig om det.
  Jeg går selv med planer om at tage afsted på high school i USA i året 2013/2014, dog er det ikke sikkert eller noget endnu.
  Jeg er egentlig ikke så nervøs for alt det med værtsfamilie, for er overbevist om at man ender med en familie man kommer til at elske som sin egen, men jeg er lidt nervøs for skolen.
  Er bange for at jeg ikke ville få nogle venner, og bare ville ende med at være en loner hele året, hvilket jo nok ville ødelægge oplevelsen.
  Nå men jeg ville høre om du havde svært ved at få venner og sådan du ved, og hvad med niveauet i skolen, hvor højt var det i forhold til herhjemme?
  Kunne du tænke dig at beskrive hvordan en normal hverdag og en weekend så ud. Og hvordan din første skoled dag var? Vil du anbefale mig at tage afsted?
  Jeg håber du kan finde tid til lige at melde tilbage.

  Tusind tak

  Hilsen Sofie
  Ps. send mig en mail på softice_nielsen@live.dk

  SvarSlet