lørdag den 17. september 2011

Skole, Cross Country, Skole, Cross Country, FUN!

Det går rigtig godt i skolen, og har fået en masse gode venner. Det er dog ret hårdt at være i skole fra klokken 8 til 15:30 hver dag og så have to timers Cross Country træning bagefter! men det er nu meget sjovt :D Har løbet mit første løb, hvilket gik rigtig godt! Har også løbet mit andet løb, hvilket gik mindre godt..... Jeg skadede min ankel, så jeg kan næsten ikke gå efter træning, og nu har min træner sagt at jeg ikke må løbe i et stykke tid, men at jeg skal cykle i stedet.. det er lidt ærgerligt, men jeg håber det snart går over!
I næste uge er der homecoming! så i aften tager jeg hjem til Rene sammen med Amber og Nikki (fra Holland), hvor vi har et lille sleepover, og imorgen tager vi til Dubuque for at finde os nogen kjoler til homecoming!

2 kommentarer:

  1. Jeg bliver så jaloux når jeg læser om dette års udvekslingersstudenter - især når de løber cross country! Jeg misunder dig SÅ meget :D Cross country var det bedste der kunne være sket for mit udvekslingsophold - håber det bliver lige så godt for dig!

    SvarSlet
  2. Det er såå fedt! Jeg elsker det! :D kan desværre bare ikke deltage så meget lige nu..

    SvarSlet