søndag den 20. februar 2011

Så er ferien slut

Så er det tilbage i skole imorgen!
Jeg orker det ikke helt, men det bliver alligevel dejligt at se alle vennerne igen. Vi havde terminsprøver ugen inden vinterferien, og håber lidt på at få karakterene for dem imorgen! Vi mangler stadig en terminsprøve, som vi skal lave på tirsdag. Det er prøven i engelsk! Jeg håber det kommer til at gå godt, har prøvet det lidt før og er god nok til engelsk, så det går nok :D



Jeg er også igang med at læse en bog om det at være udvekslingsstudent. Den er faktisk ret god, der er skrevet om rigtig mange ting i den. Jeg er lige blevet færdig med at læse Part I (del 1). Den første del handler om selve det at være udvekslingsstudent, hvordan man falder til, hvilke op- og nedture man kan få i løbet af året og i det hele taget hvordan man bliver klar, mentalt, til at tage afsted.
Allerede nu kan jeg relatere til mange af de ting man ifølge bogen vil komme til at føle på forskellige tidspunkter. Man får også nogle tips til hvordan man skal tackle forskellige situationer man kan komme ud for. Selvfølgelig reagere alle mennesker forskelligt på de ting de kommer ud for, og alle mennesker føler ting forskelligt, men jeg synes bogen er meget hjælpsom, også selvom jeg slet ikke er taget afsted endnu! :)


Bogen hedder The Exchange Student Survival Kit,
og er skrevet af Bettina Hansel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar